Onze band met Argentinië: het begon allemaal met onze passie voor tango en werd nog versterkt na vele bezoeken aan dat prachtige land. Soms zijn we Argentijnser dan de paus...
Als geboren Schiedammers hebben wij - Ati & Cock - in september 2018 besloten om een stapje verder te gaan met het restaurant. Authentieke Argentijnse gerechten bereid met lokale produkten. Zoals koffie, chocolade en honing. Maar vooral gedistilleerd. We gebruiken jenever, gin, moutwijn, likeur en advocaat van zeven verschillende distillateurs. Er zijn zelfs vier Schiedams-Argentijnse worsten: Lopito met Loopuyt Gin, Notario met biologische graanjenever van Notaris, Molino met Single Cask Jenever van het Jenevermuseum en de Albariño met Amber van SeriousBees. De Nazareth Negro is een gehakt bloedworstje met verse tomatensalsa, geitenkaas en Zwart Nazareth moutwijn.
We hebben meer dan 70 Argentijnse wijnen op voorraad, uiteraard de mooiste Malbecs, maar ook vele andere soorten. Zelfs Riesling, Albariño en Ancellota: allemaal uit Argentina!

Kijk op de menukaart voor meer informatie over onze gerechten...

slide_03